Kontakt

Kontaktni podatki

Kozmetični salon Diva
Poslovna cona A 18
4208 Šenčur
Gsm: 040 605 560

Delovni čas

PON, SRE, ČET:  13.00 – 20.00
TOR, PET:            08.00 – 16.00
Sobote, nedelje in prazniki (ZAPRTO) oz. po dogovoru

 

Kako do nas?

Salon se nahaja v poslovni coni Šenčur, stavba A 18. Od Kranja smo oddaljeni 5 minut vožnje, od Ljubljane in Jesenic pa 20 minut.

Dostop iz Kranja je v smeri proti Brniku. Krožišče zapustite pri drugem izvozu – smer Brnik. Po približno 250 m ponovno pripeljete v krožišče, ki ga zopet zapustite pri prvem izvozu – proti Poslovni coni. Stavba A 18 je tretja na desni (levo od bencinske črpalke).

Dostop iz Ljubljane je najboljši po avtocesti, ki jo zapustite pri izvozu Kranj – vzhod, na krožnem križišču zavijete pri prvem izvozu – proti Brniku. Po približno 250 m ponovno pripeljete v krožišče, ki ga zopet zapustite pri prvem izvozu – proti Poslovni coni. Stavba A 18 je tretja na desni (levo od bencinske črpalke).

Dostop iz smeri Jesenic je po avtocesti Jesenice – Ljubljana, ki jo zapustite pri izvozu Kranj – vzhod. Ko zapustite izvoz, zavijete desno proti Brniku. Po približno 500 m pripeljete do krožišča, ki ga zapustite pri drugem izvozu – smer Brnik. Po približno 250 m ponovno pripeljete v krožišče, ki ga  zapustite pri prvem izvozu – proti Poslovni coni. Stavba A 18 je tretja na desni (levo od bencinske črpalke).

Parkirišča za stranke se nahajajo pred ali za stavbo (levo od bencinske črpalke).

 

 

Pošljite povpraševanje

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Zadeva

  Vaše sporočilo

  Andreja Škrjanc, kozmetični tehnik, diplomirana medicinska sestra.

  Zaključila je Srednjo šolo za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo v Ljubljani, smer kozmetični tehnik.

  Zaradi želje po novih znanjih s področja zdravstva, ki bi jih kot kozmetičarka lahko uporabila pri svojem delu, se je vpisala na Zdravstveno fakulteto in jo uspešno opravila. V času študija se je redno izobraževala ter delala na področju kozmetike.

  Izkušnje si je nabirala v več kozmetičnih salonih in pridobila širok vpogled v različna področja kozmetične stroke.

  Redno se udeležuje izobraževanj in sejmov ter sledi trendom na področju kozmetične stroke.