Kontakt

Kontaktni podatki

Kozmetični salon Diva
Poslovna cona A 18
4208 Šenčur
Gsm: 040 605 560

Delovni čas

Po dogovoru

Kako do nas?

Salon se nahaja v poslovni coni Šenčur, stavba A 18. Od Kranja smo oddaljeni 5 minut vožnje, od Ljubljane in Jesenic pa 20 minut.

Dostop iz Kranja je v smeri proti Brniku. Krožišče zapustite pri drugem izvozu – smer Brnik. Po približno 250 m ponovno pripeljete v krožišče, ki ga zopet zapustite pri prvem izvozu – proti Poslovni coni. Stavba A 18 je tretja na desni (levo od bencinske črpalke).

Dostop iz Ljubljane je najboljši po avtocesti, ki jo zapustite pri izvozu Kranj – vzhod, na krožnem križišču zavijete pri prvem izvozu – proti Brniku. Po približno 250 m ponovno pripeljete v krožišče, ki ga zopet zapustite pri prvem izvozu – proti Poslovni coni. Stavba A 18 je tretja na desni (levo od bencinske črpalke).

Dostop iz smeri Jesenic je po avtocesti Jesenice – Ljubljana, ki jo zapustite pri izvozu Kranj – vzhod. Ko zapustite izvoz, zavijete desno proti Brniku. Po približno 500 m pripeljete do krožišča, ki ga zapustite pri drugem izvozu – smer Brnik. Po približno 250 m ponovno pripeljete v krožišče, ki ga  zapustite pri prvem izvozu – proti Poslovni coni. Stavba A 18 je tretja na desni (levo od bencinske črpalke).

Parkirišča za stranke se nahajajo pred ali za stavbo (levo od bencinske črpalke).

Pošljite povpraševanje

    Vaše ime (obvezno)

    Vaša e-pošta (obvezno)

    Zadeva

    Vaše sporočilo