Access Bars

Access Bars je novejša tehnika, s pomočjo katere uspešno pospešujemo spremembe v našem življenju. Gre za tehniko polaganja rok na 32 energetskih točk (barsov) na naši glavi. Vsaka točka predstavlja en aspekt – področje našega življenja. V teh točkah so shranjene vse naše omejitve, stališča, prepričanja, razmišljanja, misli in čustva, ki so se nabrale tekom življenja in ki nam preprečujejo, da bi živeli polno in lahkotno, predvsem pa v življenju videli več možnosti. Te omejitve se nanašajo na našo kreativnost, starost, spolnost, odnos do denarja, telesno zdravje, hvaležnost…. Access Bars osvobodi energijo, s tem pa se ustvari prostor za ustvarjanje drugačnih in novih možnosti. Z nežnim dotikanjem posameznih točk bars praktik doseže, da začne izginjati elektromagnetna napetost in energija, ki jo imamo zaklenjeno v tem aspektu našega življenja. Če uporabimo prispodobo, učinek je podoben tistemu, kot je pri računalniku brisanje nepotrebnih datotek s trdega diska.

Vsakič, ko izvajamo Access Bars terapijo, se lahko sprosti od 5.000 do 10.000 let omejitev, ki so povezane z določenim področjem našega življenja. S tem, ko aktiviramo barse, vplivamo na zavest, ta pa ima potem moč, da spremeni vsa stanja. Vemo, da vzroki za naše težave in bolezni velikokrat tičijo v negativnih prepričanjih in razmišljanjih. Z aktivacijo barsov pa povzročimo spremembe tako na področju telesnega kot psihičnega zdravja, spremeni se tudi področje odnosov.

Kako hitro se odvijajo spremembe v našem življenju, je odvisno predvsem od tega, kako pogosto prejemamo Access Bars tretmaje. Z vsako ponovitvijo terapije so rezultati opuščanja starih vzorcev učinkovitejši in spremembe, ki jih opazimo, so bolj intenzivne. Učinki terapije, ki jih največkrat zaznamo pa so občutek sproščenosti in notranjega miru, precej boljši odziv na različne stresne situacije, manj jeze, globok in sproščujoč spanec in na sploh bolj polno in lahkotnejše življenje.

Access Bars terapije so popolnoma varne in ni nikakršnih omejitev za njihovo prejemanje. Ena terapija traja od 60 do 90 minut. Access bars so primerni tako za otroke kot za starejše ljudi, za nosečnice, za bolne in poškodovane…. Tretmaji so primerni tudi kot dopolnilna terapija k drugim oblikam zdravljenja, saj zaradi svojih učinkov omogoča, da se telo ne vrača nazaj v prvotno oz. bolezensko stanje.

Access Barsi predstavljajo odlično dopolnilo za vse, ki želite svoje življenje ustvarjati zavestno, oz. vsem, ki želite spremeniti tisto, za kar se zdi, da v vašem življenju ne deluje.