Nega rok in nohtov

Roke so zrcalo človeka in so izjemnega pomena pri vzpostavljanju in navezovanju stikov z drugimi ljudmi. Pri tem si seveda želimo, da so naše roke brezhibne, kar pomeni, da so zdravi in urejeni tudi nohti.

Za njihovo vrhunsko nego in izgled bomo dobro poskrbeli v našem kozmetičnem salonu. Izvajamo različne vrste manikur:

 mini manikura

Mini manikura

Pri mini manikuri vam oblikujemo nohte, odstranimo obnohtno kožico in nohte nalakiramo z lakom po vaši izbiri.

 klasična manikura

Klasična manikura

Klasična manikura je malo bolj obsežna. Pri tej obliki manikure prav tako oblikujemo nohte ter dlani namočimo v kopel. Po kopeli obnohtno kožico potisnemo z nohta in jo na vašo željo porežemo. Nato poskrbimo, da je površina nohta navlažena, saj s tem povrnemo nohtu elastičnost. Vitamin E v izdelkih, ki jih nanesemo na vaše nohte, pa pomaga preprečiti sušenje nohtov  in jih ščiti pred lomljenjem.

 SPA manikura

SPA manikura

SPA manikura je najobsežnejša manikura, ki jo izvajamo v našem kozmetičnem salonu. Je manikura za zahtevnejše stranke, ki svojim rokam in nohtom privoščijo intenzivno nego. Pri SPA manikuri uporabljamo eterična olja, ki pozitivno vplivajo tako na vaše roke, kot na vašo dušo.

SPA manikura vključuje poleg klasične manikure in kopeli z eteričnimi olji še nežen piling in hranjenje nohtov s serumskimi preparati, masažo dlani, masko in lakiranje nohtov.