Nega obraza

Za vse vrste obraznih neg uporabljamo visoko kvalitetno kozmetiko DR. GRANDEL. Izdelki so narejeni v samostojnem družinskem podjetju s 70-letno tradicijo, na sedežu družbe v Augsburgu v Nemčiji. Dr. Grandel kozmetika temelji na uporabi naravnih sestavin, kot so hialuronska kislina, proteinski moduli, vitamini. Kozmetika Dr. Grandel med samim tretmajem ustvarja nepozabne trenutke dobrega počutja in nege. Dišave, teksture, privlačna embalaža in učinek produkta pričarajo popolno doživetje nege kože.

 

KLASIČNE IN OSNOVNE NEGE OBRAZA

 

mini nega obraza

Mini nega obraza (30 min)

Ta vrsta nege obraza je primerna za kožo, ki je ni treba globinsko očistiti in jo lahko izvajamo prav vsak dan. Pri mini negi obraza vam bomo odstranili ličila in kožo površinsko očistili, naredili piling, nanesli masko in na koncu nanesli hranljivo kremo.

hydramemory

Čistilna nega obraza (60 min)

Namenjena problematični koži, nagnjeni k nastanku mozoljev, ogrcev in zamašenih lojnic. Postopek se izvaja v večih korakih. Najprej naredimo ustrezen piling, kožo ogrejemo in pripravimo na globinsko čiščenje. Nego zaključimo z masko in vlažilno kremo.

 

klasična nega obraza

Klasična nega obraza (75 min)

Pri 75-minutni klasični negi obraza vam kožo površinsko očistimo, naredimo piling, ki odstrani nečistoče in odmrle celice. Učinkovine se zato bolje vpijejo v kožo. Nato kožo globinsko očistimo ter zmasiramo obraz, vrat in dekolte. Na omenjene predele nanesemo masko, končamo pa z nanosom hranljive kreme.

Nega obraza

Nega mladostniške kože (60 min)

Ta nega je primerna predvsem za nečisto in aknasto kožo, ki potrebuje dodatno čiščenje. Kožo najprej površinsko očistimo s primernim čistilom in naredimo piling, ki odstrani odmrle celice. Nato sledi priprava na čiščenje in izdatno čiščenje por. Po čiščenju kožo pomirimo s primerno masko. Nego zaključimo z nanosom kreme.

 

SPECIALNE NEGE OBRAZA

radiofrekvenca obraza

Radiofrekvenca za učvrstitev kože (60 min)

Pri radiofrekvenci z radijskimi valovi segrevamo globlje plasti kože in s tem spodbujamo nastanek novih kolagenskih vlaken. S tem napnemo in zgladimo kožo, ki ponovno pridobi mladosten videz. Po terapiji z radiofrekvenco, bo imela vaša koža lepši tonus, koža bo bolj napeta, predeli, kjer se koža običajno rada povesi, pa bodo ponovno gladki in mladostni. Prvi rezultati so vidni že takoj po izvedbi terapije, končni učinek pa se pokaže nekaj tednov po izvedbi tretmaja. Če vas moti, da nekateri deli vašega obraza niso več tako napeti, kot so bili včasih, pridite na radiofrekvenco v kozmetični salon Diva.

skin resonance

Kislinski piling (60 min)

AHA kisline zagotavljajo viden učinek v 28 dneh in so nežni do kože. Sadne kisline imajo dobro ph osnovo, zato so primerne za še tako občutljivo kožo. AHA kisline zmanjšujejo gube, obnavljajo celice, gladijo in obnavljajo kožo. Koža je po negi gladka, sijoča, očiščena in prerojena.

Diamantna dermoabrazija

 

Klasična nega obraza + diamantni piling (90 min)

Diamantni piling  je namenjen pomlajevanju kože, odstranjevanju poškodovane in odmrle povrhnjice, odstranjevanju oz. zmanjševanju brazgotin, posledic aken ter odstranjevanju temnih lis. Diamantni piling se uporablja tudi za zmanjšanje por in odstranjevanje starostnih peg.