Nega obraza

Za vse vrste obraznih neg uporabljamo visoko kvalitetno kozmetiko Sothys, ki je sinonim za odličnost in prestiž v lepotnih centrih in termah po vsem svetu. Že več kot 70 let skrbi za dobro počutje žensk in moških in jim tako razkriva svojo strast po popolnosti in pravi lepoti. Sothys izstopa zaradi svoje izredne raziskovalne naravnanosti in inovativnosti in zato predstavlja odličnega in cenjenega lepotnega strokovnjaka.

KLASIČNE IN OSNOVNE NEGE OBRAZA

mini nega obraza

Mini nega obraza (30 min)

Ta vrsta nege obraza je primerna za kožo, ki je ni treba globinsko očistiti in jo lahko izvajamo prav vsak dan. Pri mini negi obraza vam bomo odstranili ličila in kožo površinsko očistili, naredili piling, nanesli masko in na koncu nanesli hranljivo kremo.

hydramemory

Čistilna nega obraza (60 min)

Namenjena problematični koži, nagnjeni k nastanku mozoljev, ogrcev in zamašenih lojnic. Postopek se izvaja v večih korakih. Najprej naredimo ustrezen piling, kožo ogrejemo in pripravimo na globinsko čiščenje. Nego zaključimo z masko in vlažilno kremo.

 

klasična nega obraza

Klasična nega obraza (75 min)

Pri 75-minutni klasični negi obraza vam kožo površinsko očistimo, naredimo piling, ki odstrani nečistoče in odmrle celice. Učinkovine se zato bolje vpijejo v kožo. Nato kožo globinsko očistimo ter zmasiramo obraz, vrat in dekolte. Na omenjene predele nanesemo masko, končamo pa z nanosom hranljive kreme.

Nega obraza

Nega mladostniške kože (60 min)

Pri

 

SPECIALNE NEGE OBRAZA

radiofrekvenca obraza

Radiofrekvenca za učvrstitev kože (60 min)

Pri radiofrekvenci z radijskimi valovi segrevamo globlje plasti kože in s tem spodbujamo nastanek novih kolagenskih vlaken. S tem napnemo in zgladimo kožo, ki ponovno pridobi mladosten videz. Po terapiji z radiofrekvenco, bo imela vaša koža lepši tonus, koža bo bolj napeta, predeli, kjer se koža običajno rada povesi, pa bodo ponovno gladki in mladostni. Prvi rezultati so vidni že takoj po izvedbi terapije, končni učinek pa se pokaže nekaj tednov po izvedbi tretmaja. Če vas moti, da nekateri deli vašega obraza niso več tako napeti, kot so bili včasih, pridite na radiofrekvenco v kozmetični salon Diva.

skin resonance

Kislinski piling (60 min)