Pedikura – nega nog

Da bi ublažili in preprečili nevšečnosti, priporočamo, da redno negujete svoje noge in stopala. Če vas pestijo težave ali vaše noge potrebujejo nego, vam priporočamo obisk pedikerja na 4 do 6 tednov.

Naš kozmetični salon vam nudi več vrst oz. stopenj pedikure:

 klasična pedikura

Klasična pedikura

Pri klasični pedikuri stopala najprej namočimo v sproščujoči kopeli, nato vam bomo odstranili trdo kožo, oblikovali nohte in z njih odstranili obnohtno kožico. Prav tako bomo poskrbeli za temeljito nego vaših nohtov in stopal.

medicinska pedikura

Zahtevna pedikura

Ta vrsta pedikure je namenjena posameznikom, ki jim stopala povzročajo večje težave. Pri zahtevni pedikuri poskrbimo za vraščene nohte, trdo kožo, odstranimo kurja očesa ter otiščance in odpravimo druge težave, ki vas pestijo.

SPA pedikura

SPA pedikura

S SPA pedikuro bomo poskrbeli za vrhunsko razvajanje vaših stopal. Če so vaša stopala utrujena in izsušena, jim bo SPA pedikura povrnila življenje.

SPA pedikura se začne z namakanjem nog v sproščujoči kopeli, nadaljuje s pilingom stopal in odstranjevanjem trde kože. Oblikovali vam bomo nohte, zmasirali stopala, nanesli masko in kremo ter vam po vaši želji nalakirali nohte.