Oblikovanje telesa

kavitacija

Kavitacija

Kavitacija ali nekirurška liposukcija je učinkovita metoda preoblikovanja telesa. Zaradi izjemnih rezultatov, ki jih z njo lahko dosežemo, postaja vedno bolj priljubljen način odstranjevanja trdovratnih maščob in celulita, hkrati pa z njo lahko dosežemo, da ohlapna in povešena koža ponovno postane čvrsta.

Postopek kavitacije temelji na nizkofrekvenčnem ultrazvoku in je popolnoma neboleč. Naše telo napolni z razpuščeno maščobo, ki jo moramo, da se ne naloži nazaj, porabiti z intenzivno telesno vadbo.  Priporoča se tudi pitje večje količine vode, vsaj dva do tri litre na dan. Preberite več tukaj.

 

radiofrekvenca oblikovanje telesa Radiofrekvenca

Radiofrekvenca je postopek učvrščevanja ohlapne kože s pomočjo radijskih valov. Uporablja se lahko kot dopolnilna terapija po ultrazvočni kavitaciji, ki pomaga pri odstranjevanju maščob in pri ponovnem napenjanju ohlapne kože.

Postopek radiofrekvence deluje tako, da z aparatom skozi zgornje plasti kože proti srednji plasti, imenovani usnjica oziroma dermis, pošiljamo radijske valove. Radijski valovi prodrejo globoko v vaše podkožje, kjer segrevajo usnjico na 40 do 50 stopinj Celzija in s tem poskrbijo, da se ohlapna koža ponovno napne.

Kot že rečeno, se radiofrekvenca uporablja kot dopolnilo ultrazvočni kavitaciji. Če je koža na vaših rokah, trebuhu ali stegnih ohlapna, je radiofrekvenca pravi tretma za vas. Koža bo po terapiji obnovljena, strije in celulit bodo izginili, vaš krvni pretok, presnova in proizvodnja kolagena pa se bodo znatno izboljšali.

limfna drenaža

Limfna drenaža

Eno najpomembnejših obtočil v našem telesu je limfni sistem, ki skrbi za odstranjevanje odvečnih tekočin in odpadnih snovi iz telesa. Limfna drenaža je ena najbolj poznanih metod za odpravljanje celulita in je tudi ena najučinkovitejših. Z limfno drenažo dodatno spodbudimo limfni sistem, da toksine čim bolj učinkovito odplakne iz telesa in s tem poskrbi za gladkejši videz kože na stegnih, zadnjici in trebuhu.

ultrazvok oblikovanje telesa

Ultrazvok

Je zelo učinkovit v boju proti celulitu. S svojimi ultrazvočnimi valovi prodre globoko v telo in spodbudi obtok, da se iz telesa odplaknejo snovi, ki povzročajo celulit. Te snovi so v glavnem tekočine, ki zastajajo med tkivi in s tem povzročajo videz pomarančaste kože. Ultrazvok razgradi odpadne snovi v telesu in s tem pomaga, da se lažje odstranijo iz telesa. Pomaga pri lepšem videzu vaše zadnjice, stegen, bok, kolen, rok, skratka povsod, kjer se običajno nabira celulit. Pri odpravi celulita je pomembno, da pijemo veliko vode, saj bo ta pomagala nakopičeno maščobo odplakniti iz telesa.

bodywrapping

Body Wrapping

Body wrapping je metoda ovijanja telesa s folijo.  Je zelo učinkovita terapija kot pomoč pri izgubi odvečnih kilogramov in odpravi celulita. Z nekaj terapijami body wrappinga se bo obseg vašega telesa vidno zmanjšal, celulit bo manj viden, vaša koža pa bo bolj čvrsta in napeta. Na kritične dele telesa, kot so noge, zadnjica in trebuh, nanesemo preparate, ki so narejeni posebej za body wrapping, in jih nato še ovijemo s folijo. Učinek je še večji, če body wrapping kombiniramo z limfno drenažo, kavitacijo ali terapijo z ultrazvokom