Nega obraza in Access Bars tretma BREZPLAČNO!

Rad/a skrbiš za svojo kožo, kajne? Potem je tole super priložnost zate! Kozmetični salon Diva namreč podarja dve super nagradi, to sta Nega obraza in Access Bars tretma popolnoma BREZPLAČNO. Vse kar moraš storiti je, da izpolniš spodnji obrazec in z malo sreče boš na koncu prav ti imel/a največ sreče pri žrebu in osvojil/a katero izmed teh dveh fantastičnih nagrad.

  Nagradno vprašanje: Kako se imenuje posebna nega obraza proti staranju kože?


  Namig: Odgovor najdete tukaj.

  [honeypot usodbina-564]


  S klikom na gumb "Želim osvojiti nagrade" sprejemate tudi splošne pogoje nagradne igre.

   

  Za vse vrste obraznih neg v kozmetičnem salonu Diva uporabljamo visoko kvalitetno kozmetiko Comfort Zone, ki jo uporabljajo v najboljših salonih in wellness centrih po vsem svetu. S Comfort Zone kozmetiko izvajamo več vrst neg, ki učinkovito vplivajo tako na obraz kot telo. Vse nege temeljijo na odličnih izdelkih, ki jih odlikujejo raznovrstne sestavine, na masažnih tehnikah in zaščitnem  aromasoul sistemu, kjer uporabljamo vrhunska naravna eterična olja.

  Access Bars je novejša tehnika, s pomočjo katere uspešno pospešujemo spremembe v našem življenju. Gre za tehniko polaganja rok na 32 energetskih točk (barsov) na naši glavi. Vsaka točka predstavlja en aspekt – področje našega življenja. V teh točkah so shranjene vse naše omejitve, stališča, prepričanja, razmišljanja, misli in čustva, ki so se nabrale tekom življenja in ki nam preprečujejo, da bi živeli polno in lahkotno, predvsem pa v življenju videli več možnosti. Te omejitve se nanašajo na našo kreativnost, starost, spolnost, odnos do denarja, telesno zdravje, hvaležnost…. Access Bars osvobodi energijo, s tem pa se ustvari prostor za ustvarjanje drugačnih in novih možnosti. Z nežnim dotikanjem posameznih točk bars praktik doseže, da začne izginjati elektromagnetna napetost in energija, ki jo imamo zaklenjeno v tem aspektu našega življenja. Če uporabimo prispodobo, učinek je podoben tistemu, kot je pri računalniku brisanje nepotrebnih datotek s trdega diska.

  Nega obraza in Access Bars tretma BREZPLAČNO!